ОТМЕНЕНО СЪБИТИЕ! Международна конференция за повишаване на информираността, капацитета и квалификацията при работа с деца и младежи със затруднения в развитието

2020-03-17 10:00 - 18:00

ВНИМАНИЕ!!! ПОРАДИ ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА СЪБИТИЕТО Е ОТМЕНЕНО! 

Сдружение Фуутура е домакин на международна конференция за повишаване на информираността, капацитета и квалификацията при работа с деца и младежи със затруднения в развитието в гр. София.

Онлайн платформата все още не е пусната от водещата организация, но въпреки проблемите от техническо и друго естество, засега срещата в София е потвърдена от всички международни участници. Срещата ще бъде на 17 март 2020 г., като ще включва както теоретична, така и практическа насоченост – най-вече чрез демонстрации на методи от Globality of languages. Събитието също така ще е и възможност за обмяна на опит и добри практики, запознаване с другите проектни дейности, създаване на нови контакти с представители на участващите организации и др. Работен език – английски!

Бихме искали да ви поканим при възможност да участвате на това събитие при следната програма на 17 март, вторник
10:00 – 12:00 часа конференция
12:00 – 14:00 часа обедна почивка и възможност за неформални разговори (обяд за собствена сметка)
14:00 – 18:00 часа конференция с включена 1 кафе пауза
Всеки от участниците ще бъде поканен на общата вечеря (за собствена сметка)
*Можем да осигурим на до 6 човека от организации извън София (1 човек от организация) по 1 нощувка със закуска в двойна стая (17 срещу 18 март), настаняването ще бъде в хотела в центъра на София, в който ще се провежда и конференцията. Също така можем да осигурим и покриване на пътните разходи с обществен транспорт – отиване и връщане до София. Разбира се, участието ви в тази конференция е напълно безплатно.

Моля да ни пишете (info@footura.com) при желание и възможност за участие, както и дали ще се нуждаете от настаняване, часовия диапазон, в който можете да присъствате и друга полезна за нас като организатори информация. Ще очакваме обратна връзка от вас до 9 март включително, като ще е хубаво да ни пращате и телефон за връзка, за да може да уточним всички детайли през следващата седмица.

Бихме искали да се застраховаме, че при евентуална ескалация на вируса и отказ за пътуване на нашите гости, ще трябва да променяме или отменяме събитието. Разбира се, ще уведомяваме хората, които потвърдят участие своевременно.

Припомняме и текстът към очаквания онлайн курс за повишаване на информираността, капацитета и квалификацията при работа с деца и младежи със затруднения в развитието, който очакваме да стартира съвсем скоро.

Сдружение Фуутура ви предлага да участвате в курс за повишаване на информираността, капацитета и квалификацията при работа с деца и младежи със затруднения в развитието. Целият курс и всички модули са напълно безплатни, а те ще са достъпни през сайт, като модулите могат да се взимат в удобно време. Заложени са иновативни и интересни теми, практики и презентации.

За кого? Ако сте треньори, доброволци, социални работници, целите да се занимавате в сферите на формалното и неформалното обучение

Кога? Курсът ще бъде отворен в началото на януари 2020 г. и ще може да се ползва до юни 2020 г.

Как? Можете да изпратите име, имейл и профил (обучител, треньор, учител, социален работник или доброволец) на info@footura.com

Какво? Курсът се състои от 40 модула по около 40 минути средно на модул, като завършилите поне 85 % от курса ще получат освен полезната информация, и:

– Международен сертификат за получени компетенции
– Възможност за участие в международна конференция по темата през март 2020 в гр. София