ОТМЕНЕНО СЪБИТИЕ! Младежка среща 3

2020-04-06 19:30 - 21:30

ВНИМАНИЕ!!! ПОРАДИ ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ СЪБИТИЕТО Е ОТМЕНЕНО!

Сдружение Фуутура организира отворена Среща тип Live Social Networking за младежите от група Младежки клуб на Фуутура, притежателите на приложението на Фуутура – YOPPEE, приятели и членове на сдружението, както и други хора с интерес в областите на спорта и младежкото овластяване. Събитието ще даде пространство и възможности за срещи между хора от различни кръгове, за обмен на информация, за оформяне на нови идеи и възможности и др.
Добре дошли са и представители на наши партньорски и други организации, работещи в младежта, спорта, социалните дейности и икономика и др.
КОГА?
6 април, 19:30 часа, вторник
КЪДЕ?
Ресторант на Хотел Хемус, София, 2 етаж
ПРОГРАМАта е отворена, с идеята да се установят полезни неформални комуникации, а в тази среща ще се дискутират и теми като: Младежко овластяване, Младежко предприемачество, Спортът като социален феномен, като димпломатически инструмент, като средство за развитие и мир.
Ще присъстват поне двама човека от Фуутура – председателите на сдружението и на Младежкия клуб към сдружението
Забележка: Събитието е безплатно и отворено за всеки, помещението на срещата е в отделен кът на ресторанта

*Ако сте с кола – можете евентуално да се преборите за място на безплатния паркинг пред хотела, може и в платения под него. Имайте предвид, че и зоните за паркиране работят до 19:30 и след това са безплатни. Ако сте с градски транспорт, имайте предвид, че можете да ползвате метро, което излиза точно пред хотела (Европейски съюз), както и рейсове 102 и 94
Очакваме ви!
Събитието е част от Международния ден на спорта за Развитие и Мир, обявен от ООН през 2013 година и честван от Сдружение Фуутура с различни инициативи във всяка една година от тогава.