Младежки сбор

2020-02-04 19:30 - 22:30

Сдружение Фуутура организира Среща тип Live Social Networking за младежите от група Младежки клуб на Фуутура, притежателите на приложението на Фуутура – YOPPEE, както и други младежи, приятели и членове на сдружението. Сборът ще даде пространство и възможности за срещи между хора от различни кръгове, да се обмени информация, да се оформят нови идеи и възможности за всеки.
Добре дошли са и представители на наши партньорски и други организации, работещи в младежта, спорта, социалните дейности и икономика и др.
КОГА?
4 февруари, 19:30 часа, вторник
КЪДЕ?
Първата среща ще се проведе в ресторанта на Хотел Хемус, София, 2 етаж
ПРОГРАМАта е отворена, с идеята да се установят полезни неформални комуникации
Ще присъстват поне двама човека от Фуутура – председателите на сдружението и на Младежкия клуб към сдружението, последния ще долети директно от Брюксел с топли-топли новини
Забележка: Събитието е безплатно и отворено за всеки, помещението на срещата е в отделен кът на ресторанта
*Ако сте с кола – можете евентуално да се преборите за място на безплатния паркинг пред хотела, може и в платения под него. Имайте предвид, че и зоните за паркиране работят до 19:30 и след това са безплатни. Ако сте с градски транспорт, имайте предвид, че можете да ползвате Метро, което излиза точно пред хотела (Европейски съюз), както и рейсове 102 и 94
Очакваме ви!

Related upcoming events

  • 2021-09-24 09:00 - 2021-09-26 18:00

    Фестивалът WOW - събитие, посветено на нестандартните спортове, ще се проведе от 24 до 26 септември 2021 г. в спортния ФОРУМ център в Рим, Италия. След принудителното спиране поради пандемията, изданието през 2021 г. се завръща, с необходимите корекции и промени. WOW фестивал е проект, съфинансиран от Европейската общност по програмата Erasmus + Sport: Европейско спортно събитие с нестопанска цел.

    Фестивалът WOW е събитието, което възнамерява да насърчи познаването или преоткриването на много нововъзникващи спортни дисциплини - от tchoukball до dodgeball, от welldance до настолен футбол, от ходене до padel и т.н. Това са забавни и достъпни дисциплини, които представляват интерес и за най-малките.

    Сдружение Фуутура е партнъорска организация на инициативата за България и ще изпрати отбор от петима участника.

    Вижте повече тук - https://footura.com/index.php/2021/08/30/footura-s-otbor-na-wow-festivala-v-rim/ 

error: Жълт картон!