Тенис на Маса – Table Tennis Weekend Series 5

2016-04-16 13:00 - 17:00
ул. „Гургулят“, София, България
Address: ул. „Гургулят“, София, България

За поредна година Сдружение Фуутура ще се включи в световните чествания на международния ден за Развитие и Мир – 06.04., обявен от ООН – с организирането на силен тенис на маса турнир.

Сдружение Фуутура и Game Masters имат удоволствието да Ви поканят на поредния турнир по Тенис на Маса за 2016 г., който ще се проведе във вече познатия формат – отборен и индивидуален. Всеки отбор ще се състои от двама души, а всеки мач ще се състои от общо пет срещи – индивидуални двубои първа ракета отбор А срещу втора ракета от отбор Б, първа ракета Б срещу втора А, двойков (отборен двубой) и след това срещи между първите ракети и срещи между вторите ракети. Ако отборите са 8 или повече, ще се играят максимум 3 срещи в мача – първа ракета от единия отбор срещу втора ракета от другия и ако резултатът е 1:1 се играе двойков двубой.

Схемата на турнира ще се определи спрямо броя записани, но със сигурност отборът ви ще изиграе минимум три мача.
Вариант 1 – Всеки срещу всеки
Вариант 2 – Групи и елиминации

След излъчването на финална четворка, ще се пристъпи към директни мачове “всеки срещу всеки” със зачитане на резултатите от груповата фаза на турнира.

Турнирът гарантира на всеки участник минимум 6 изиграни срещи, без значение от това дали това са победи или загуби! Правилата и за единиците, и за двойките, са стандартните – 2 от 3 гейма – до 11 точки или 3 от 5 гейма (ако броя на отборите го позволява).

Във всеки турнир ще бъдат раздавани трофеи и медали за най-добрите състезатели! Вече водим статистика за всеки двубой и сезонна и годишна индивидуална ранглиста.

Датата на петия турнир за 2016 г. е събота, 16.04.2016 г., 13:00 ч.

Турнирите се провеждат в зала “Йото Дреновски” към НСА, която се намира в центъра на София, улица Гургулят N1, точно зад 9-та френска гимназия.

Ако нямате съотборник се свържете с нас, за да ви помогнем да си намерите.

За записвания и контакти с нас – коментари под събитието, както и на нашите страници за контакти в www.gamemasters.eu и www.footura.com

Пожелаваме успех на всички участници!

Вижте и другите събития на Фуутура по случай Международния ден за Развитие и Мир – 06.04., обявен от ООН ТУК

Related upcoming events

 • 2022-07-03 10:20 - 2022-07-03 13:15

  Заповядайте на любителския тенис на маса турнир Фуутура’Кани на 03.07.2022 г. – 10:30 ч.
  Всички спортни събития на Фуутура имат масов и състезателен характер – важно е участието и спортуването, феърплейът и приятелството!
  ПРАВИЛНИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ:
  *Всеки участник се явява 15 минути преди обявения час на събитието и се регистрира (в 10:15)
  *Мачовете се играят без съдия
  *Всеки участник е отговорен за собствената екипировка
  * Профил на турнира – Единици, отворен и за мъже, и за жени, аматьори
  * Схема на провеждане:
  Участниците се разделят в групи по 3, 4 или 5 човека - чрез жребий – участници с по-висок рейтинг се поставят като водачи на групите. Следват елиминации с поставени играчи (победителите в групите). При определени условия може да се играе "всеки срещу всеки", предварителни-основни групи-елиминации и др. системи
  * Екипировка (ракета): Собствена или под наем (не се доплаща). Мачовете ще се играят със сертифицирани топчета XIOM SENSA 2* 40+ или Yinhe 3* star H40+
  * Място на провеждане: Спортен Бар Академията на бул. Тодор Александров, София
  * Играе се 3 от 5 гейма в групите и елиминациите, при повече мачове може да се играе и 2 от 3 в групите
  * Всички участници и най-вече призьорите получават отразяване в сайтовете и социалните групи на Фуутура
  * Такса 10 лв. на участник - гарантирани минимум 3 мача в 3 от 5 гейма, минимум 5 мача в 2 от 3 гейма, при възможност може да се осигури маса за допълнителни мачове (за определяне на класирането след шесто място)
  *Награди: Отличителни медали за ТОП 3, 1 плик с 4 тренировъчни топки за всеки, максимум 8, ако участниците са повече, ще се разпределят чрез жребий.
  Шампионът на турнира играе демонстративен мач с шампиона от турнирa от 19 юни - Пею Ненов (който може да участва в този турнир само извън класирането). До края на 2022 година награди ще получат и победителят от най-много демонстративни мачове, както и победителят в най-много турнири, а именно – спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура.
  Всички участници ще имат участие и в селекцията за годишните награди на FOOTURA - VIP CLUB 2022, на база на демонстрирано спортно майсторство, желание и постоянство, коректност и спортно дълголетие.
  Вижте какво се случи на турнира на 19 юни - https://footura.com/index.php/2022/06/19/otnovo-peu-nenov-nad-vsichki-vednaga-sled-nego-simeon-borisov-i-valentin-ivanov/
  За контакти, въпроси и предварителни записвания: Емил Методиев – 0887/883980, както и info@footura.com
  Възможно е записване и на място, всеки е добре дошъл!
  Можете да ни помогнете за разпространението на събитието като публикувате информация за него на своята стена в социалните мрежи, заедно с хаштаговете #footura и #footurakani
  Вижте и фейсбук събитието, където можете да заявите своето участие: