Тенис на корт с кауза

2024-07-20 11:00 - 19:00

Тенис на корт с кауза, събитие съорганизирано от Сдружение Фуутура, е част от инициативите по случай 10 години „Футбол с кауза“.

На 20 юли 2024г. /Събота/ от 11:00 ч. до 18:30 ч. в гр. София, със съдействието на Sofia Tech Sport и Сдружение Фуутура, ще се проведе благотворителен турнир по тенис на корт!
|
Събраните средства ще бъдат в подкрепа на Радост Жечкова и Мартин Димитров, които се нуждаят от лечения, непосилни за семействата им. Повече информация за тях можете да намерите както тук, така и на страницата на събитието „Футбол с кауза 2024“
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРНИРА:
Записванията за участие вече са отворени като можете да се регистрирате чрез формата за участие на следния линк:
https://forms.gle/j7mkZB9u7sEecNrY8

Записването приключва в 23:59 ч. на 16 юли 2024 г. /Вторник/, което ще позволи на организаторите да публикуват максимално по-рано и информация за жребия, така че участниците да могат да планират по-добре съботния си ден. Събитието ще се проведе на кортовете на Sofia Tech park бул. – Цариградско шосе №111Ж, Sofia, Bulgaria.

ПРАВИЛА:
– За допускане до турнира, всеки участник следва да е направил дарение в размер минимум 45 лв, съгласно условията, посочени в регистрационната форма по-горе
– След приключване на записването, в зависимост от броя на записаните участници, ще бъде обявена схемата и продължителността на срещите и турнира.
– Всеки учасник ще има гарантирани минимум 2 срещи.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАДОСТ И МАРТИ:
💙 Радост е на 16 години, от гр. София. През м. март 2023 е диагностицирана със Сарком на Юинг и поради влошаване на състоянието й лечението й е стартирано със спешна операция, последвана от силни химиотерапии, лъчетерапии, ежедневни кръвни изследвания и чести престои в болница, с които семейството няма финансова възможност да се справи. Пълна информация за Радост можете да откриете на:
– страницата на нейната кампания в платформата Павел Андреев тук:
https://pavelandreev.bg/campaign/da-se-obedinim-za-radost
– както и на страницата и във Facebook – Да се обединим за Радост:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089716385577
💙 Марти е на 7 години, от с. Новачене, роден е недоносен едва 1200 гр. в края на 26 г.с., а в последствие му е поставена диагноза Спастична тетрапареза. През юни 2023 г. е извършена операция, но след нея следва дълъг период на рехабилитация, за която са необходими средства, непосилни за семейството. За съжаление, скоро след това Марти губи и баща си, което утежнява допълнително ситуацията му. Информация за него можете да намерите на страницата на неговата кампания в платформата Павел Андреев тук:
– https://pavelandreev.bg/cam…/da-pomognem-na-marti-da-prohodi
*Срокът на кампанията в платформата е изтекъл към момента на този пост, но ще бъде удължен при първа възможност. Каузата е проверена от организаторите на „Футбол с кауза“.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАРИТЕЛСКИТЕ СМЕТКИ:
Дарителска сметка на Радост Жечкова:
IBAN: BG24STSA93000030254540
Банка: Банка ДСК
Титуляр: Радост Георгиева Жечкова
Дарителска сметка на Мартин Димитров:
IBAN: BG97STSA93000029742521
Банка: Банка ДСК
Титуляр: Мартин Мариянов Димитров
Както винаги, 100% от всички събрани средства по време на кампанията по случай „10 години Футбол с кауза“ ще бъдат разпределени по равно между двете деца.
Следете страницата ни за новини относно турнира, каузата и очакваните допълнителни събития по случай „10 години Футбол с кауза“!
Очакваме Ви!
тел. за връзка: 0887 88 3980