Тенис на маса Ден на отворените врати – 6 април

2017-04-06 18:00 - 20:00
Studentski grad, Sofia, Bulgaria
Address: Studentski grad, Sofia, Bulgaria

Сдружение Фуутура за поредна година ще чества 6 април – Международен ден на спорта за развитие и мир на ООН. Тази година организираме ден на отворените врати в тенис на маса Клуб 88 в Студентски град.

Събитието има за цел да промотира масовия спорт, мира и равенството, и ще бъде отворено за всички желаещи – играчи, зрители, доброволци.

Ще организираме различни тенис на маса събития – демонстрации, турнири, приятелски срещи, тренировки.

Очакваме ви

Association Footura will celebrate April 6 for year – International Day of Sport for Development and Peace of the United Nations. This year we organize an open day at Table Tennis Club 88 in Student City, Sofia.

The event aims to promote grassroots sport, peace and equality and will be open to everyone – players, spectators, volunteers.

We will organize various tennis events – demonstrations, tournaments, friendly matches, training.

We are expecting you

Related upcoming events

 • 2023-03-26 10:20 - 2023-03-26 13:15
  Заповядайте на любителския тенис на маса турнир Фуутура’Кани на 26.03.2023 г. (неделя) от 10:30 ч.
  Всички спортни събития на Фуутура имат масов и състезателен характер – важно е участието и спортуването, феърплейът и приятелството!
  ПРАВИЛНИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ:
  *Всеки участник се явява 15 минути преди обявения час на събитието и се регистрира (в 10:15-10:25)
  *Мачовете се играят без съдия
  *Всеки участник е отговорен за собствената екипировка
  * Профил на турнира – Единици, отворен и за мъже, и за жени, аматьори
  * Схема на провеждане:
  Участниците се разделят в групи по 3, 4 или 5 човека - чрез жребий – участници с по-висок рейтинг се поставят като водачи на групите. Следват елиминации с поставени играчи (победителите в групите). При определени условия може да се играе "всеки срещу всеки", предварителни-основни групи-елиминации и др. системи
  * Екипировка (ракета): Собствена или под наем (не се доплаща). Мачовете ще се играят със сертифицирани топчета XIOM SENSA 2* 40+. Топчетата са бели, така че е нужно играчите да не са с бели тениски / горни екипи.
  * Място на провеждане: Спортен Клуб Академията на бул. Тодор Александров, София - целият клуб е отлично отоплен, а залата за тенис на маса е отделена, отоплена и климатизирана.
  * Играе се 3 от 5 гейма в групите и елиминациите, при повече мачове може да се играе и 2 от 3 гейма в групите
  * Всички участници и най-вече призьорите получават отразяване в сайтовете и социалните групи на Фуутура
  * Такса 10 лв. на участник - гарантирани минимум 3 мача в 3 от 5 гейма, минимум 5 мача в 2 от 3 гейма, при възможност може да се осигури маса за допълнителни мачове (за определяне на класирането след шесто място).
  Също така можете да платите 24 лв. и да участвате в следващи 3 турнира по ваш избор. Ако доведете приятел - дебютант или който не е участвал в наш турнир през предходната / настоящата година, ще заплатите такса от 16 лв. за двама (вместо 20), 24 лв. за трима (вместо 30) или 32 лв. за четирима (вместо 40).
  *Награди: Отличителни медали за ТОП 3, 1 плик с 4 тренировъчни топки за всеки, максимум 8, ако участниците са повече, ще се разпределят чрез жребий. Шампионът получава и висок клас мачово топче DHS 3* D40+, одобрено от ITTF
  *И този път има от традиционната вече бутилка вода 1.5 л. за всеки участник. Водата е с най-високо качество - зеолитна трапезна и зеолитна изворна, с отличителен етикет на Фуутура.
  Нова награда: Всеки участник ще получи и код за 10 % отстъпка от сайта за хранителни добавки за активен и здравословен начин на живот Витаголд - www.vitagold.bg/. Отстъпката ще важи и за вече намалени продукти и Топ промоциите на сайта. Ваучерът ще е валиден до 31.03.2023 г.
  Допълнителна награда за 1 участник от ТОП 4 (с жребий):
  Витамин C 1000 + Цинк + Ацерола – Тройна формула за силен имунитет и максимална антиоксидантна защита, 30 Таблетки
  или
  Супер Магнезий – Магнезиев Бисглицинат + Активен Вит B6, 30 Таблетки
  Шампионът на турнира играе демонстративен мач с шампиона от турнирa от 12 март - Петър Тодоров (който може да участва в този турнир извън класирането). Всички участници ще имат участие и в селекцията за годишните награди на FOOTURA - VIP CLUB 2023 - за победителят от най-много демонстративни мачове, победителят в най-много турнири, както и на база на демонстрирано спортно майсторство, желание и постоянство, коректност и спортно дълголетие.
  Вижте какво се случи на турнира на 12 март - https://footura.com/index.php/2023/03/12/petar-todorov-otnovo-shampion-vladian-hristov-i-konstantin-kostov-v-top-3/ 
  За контакти, въпроси и предварителни записвания: Емил Методиев – 0887/883980, както и info@footura.com
  Възможно е записване и на място, всеки е добре дошъл!
  Можете да ни помогнете за разпространението на събитието като публикувате информация за него на своята стена в социалните мрежи, заедно с хаштаговете
  #footura
  #footurakani
  #фуутура
  #даспортувашЕмодерно
  Вижте и фейсбук събитието, където можете да заявите своето участие: https://www.facebook.com/events/887714412540683