Тенис турнир Фуутура’Кани на 30.09.2023 г.

2023-09-30 10:00 - 17:00
Studentski grad, Sofia, Bulgaria
Address: Studentski grad, Sofia, Bulgaria

Заповядайте на любителския тенис турнир Фуутура’Кани на 30.09.2023 (събота) от 10:00 ч. Турнирът ще се проведе на отлично подготвени 3 клей корта, налични съблекални, кафене и паркинг – в град София, Студентски град.
Всички спортни събития на Фуутура имат масов и състезателен характер – важно е участието и спортуването, феърплейът и приятелството!

*Потвърждението за участие става единствено на телефон 0887883980 до 2 дни преди обявените дати

ПРАВИЛНИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ:
*Всеки участник се явява 15 минути преди обявения час на събитието и се регистрира (в 09:45)
*Мачовете се играят без съдия
*Всеки участник е отговорен за собствената екипировка
* Екипировка (ракета): Собствена или под наем (не се доплаща). Мачовете ще се играят със сертифицирани топки.
* Профил на турнира – Единици, отворен и за мъже, и за жени, аматьори

* Схема на провеждане:
Участниците се разделят в групи по 3 или 4 човека – чрез жребий – участници с по-висок рейтинг се поставят като водачи на групите. Следват елиминации с поставени играчи (победителите в групите). При определени условия може да се играе „всеки срещу всеки“, предварителни-основни групи-елиминации, кръгова система с жребий преди всеки кръг и др. системи

* Място на провеждане: Студентски град (точното местоположение ще се оповести 1 седмица преди турнира)
* Играе се 1 сет до 6 гейма в групите и елиминациите (с тайбрек до 7 при 5:5 гейма, а при 6:6 точки в тайбрека – победител е първият, достигнал до 10 точки), като за всеки мач има фиксирано техническо време от 55 минути максимум. Ако след изтичането на часа на мача нито един от двамата играчи не е достигнал до 6 гейма, за победител се определя играчът с повече геймове (след завършването на последния възможен гейм от фиксираното техническо време.) Ако и при това положение играчите са наравно, напр. 4:4, се пристъпва директно към тайбрек до 7 точки.
* Всички участници и най-вече призьорите получават отразяване в сайтовете и социалните групи на Фуутура
* Такса 40 лв. на участник – гарантирани минимум 2 мача.
*Награди: Отличителни купи за ТОП 3.
* Ще се разиграят чрез пълен жребий между всички участващи и 3 броя Бронзова членска карта FTR
НОВО: С участието в този турнир получавате бонус 5 FTR точки за Подаръчен шоурум на Фуутура
С доброволчеството на този турнир получавате бонус 6 FTR точки за Подаръчен шоурум на Фуутура

ПОДАРЪЧЕН ШОУРУМ НА ФУУТУРА

*И този път има от традиционната вече бутилка вода за всеки участник. Водата е с най-високо качество – зеолитна трапезна и зеолитна изворна, с отличителен етикет на Фуутура.
*Допълнителна награда за 1 участник от ТОП 4 (с жребий): Витамин C 1000 + Цинк + Ацерола – за имунитета и защитните сили на организма, 30 Таблетки

Всички участници имат участие и в селекцията за годишните награди на FOOTURA – VIP CLUB 2023 – https://footura.com/index.php/vipclub/ – за победителят от най-много демонстративни мачове, победителят в най-много турнири, както и на база на демонстрирано спортно майсторство, желание и постоянство, коректност и спортно дълголетие.

За контакти, въпроси и предварителни записвания: Емил Методиев – 0887/883980, както и info@footura.com
Възможно е записване и на място, всеки е добре дошъл!

Можете да ни помогнете за разпространението на събитието като публикувате информация за него на своята стена в социалните мрежи, заедно с хаштаговете
#footura
#footurakani
#фуутура
#даспортувашЕмодерно

Вижте и фейсбук събитието, където можете да заявите своето участие: https://www.facebook.com/events/1049227549723674

Моля, имайте предвид, че по време на събитията ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитията давате на организаторите от Фуутура правото да използват тези материали, както и вашите имена, за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи. Ако не желаете да бъдете заснемани, моля да ни уведомите преди началото на турнира.

С участието си в турнира давате и информирано съгласие за рисковете от нараняване, физически травми и/или настъпили усложнения и други по време на спортните дейности и поемате ангажимент (вие или ваши близки) да не търсите в бъдеще отговорност, правни действия или каквато и да е компенсация от страна на Фуутура или спортните клубове – домакини на събитията.