Карта на Спорта София

С GOOGLE Карта на Спорта в София можете да търсите по име на спортния клуб, организация или съоръжение, по квартал и точен адрес, по име на председател и по много други критерии – обозначавани в синьо.  Картата е отворена и при търсене показва резултати и на всички останали (неспортно) обекти, фирми, институции и др. – обозначавани в червено.
Ако сте спортен клуб или организирате тренировки и имате желание да присъствате на Карта на Спорта в София, свържете се с нас на имейл info@footura.com / изпратете ни адрес, работно време, сайт (или фейсбук страница), телефон, видове спортове които могат да се практикуват.
Присъствието на спортните обекти (както и обекти от всякакъв тип) на тази карта е изготвено с доброволен труд от страна на Сдружение Фуутура и не е с комерсиална цел. Нашето желание е да промотираме спорта и активния начин на живот като улесним намирането на най-подходящите пространства за практикуване на абсолютно всички видове спорт в столичната градска среда.

ФУТБОЛ

ТЕНИС

ТЕНИС НА МАСА

ХОКЕЙ НА ТРЕВА

ДЖАГИ 

* Забележка:
Картите за различните видове спорт са на база регистрирани в Google спортни обекти в различните видове спорт, базирани на основните ключови думи

 

 • СПОРТНИ activity abc swimming icon  activity abc outdoor icon activity abc camping icon activity abc watersports iconactivity abc pitch icon activity abc groups icon activity abc fitness icon activity abc kids icon  activity abc go iconАКТИВНОСТИ:
  СДРУЖЕНИЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА СПОРТА И СПОРТНАТА КУЛТУРА
  ФУУТУРА ГРАД СОФИЯ
  0887 883 980, ул. Одрин 14

  САЙТ

     КЛУБ ПО ТЕНИС НА МАСА
  CLUB 88 СТУДЕНТСКИ ГРАД СОФИЯ
   0883 666 466,  ул. „Проф. Александър Фол” 3
  САЙТ

 

error: Жълт картон!