За реклама в сайта www.footura.com моля пишете на имейл footura@dir.bg

Като развиващ се сайт, ние предлагаме отлични условия за реклама и различни видове рекламно сътрудничество с фирми, организации, инициативи и пр. Всички запитвания и възможности за реклама в сайта ще бъдат подробно обсъдени, като условията за реклама ще бъдат уточнявани индивидуално със всеки наш потенциален рекламодател и/или партньор.

www.footura.com приема и възможността за размяна на линкове, банери и рекламна информация!

!Директни ползи за Вашето търговско дружество!

– НЕЗАВИСИМО ОТ НАЧИНА НА ДАРЕНИЕ И СУМАТА, НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ИЗДАДЕМ ДОКУМЕНТ ЗА ДАРЕНИЕ, С КОЙТО ЩЕ НАМАЛИТЕ ПОЛОЖИТЕЛНИЯ СИ ГОДИШЕН ДАНЪЧЕН РЕЗУЛТАТ! 

Предлагаме специални условия за компании и дружества в областта на спорта 

Данъчни облекчения за юридически лица

ФУУТУРА е сред лицата по чл. 31, ал. 1, т. 18 от Закона за корпоративното подоходно облагане, даренията в полза на които се приспадат от положителния финансов резултат в размер до 10 %.

– Осигуряваме Ви реклама по Ваше желание в 3 сайта, единият от които е настоящия, а другите 2 са новинарски и сайт на футболен отбор.

– Всички Ваши реклами, обявления, послания и др. могат да се презентират при нас с огромен ефект, тъй като ще бъдат излъчени в три сайта, в няколко фейсбук (и др. социални мрежи) профили, както и в спортно таргетирана спортна Фейсбук група с над 3000 човека.

За повече информация и обратна връзка моля пишете на имейл footura@dir.bg